About the author

Rob Van Eyken

karateka / journalistieke achtergrond (tv) / romanticus / 'muzikant' / weetjesman

Related Articles

130 Comments

 1. 1

  kristel

  Hallo Rob,
  ik had mij een Denver AC 5000 gekocht bij Kruidvat, maar ik kan hem niet opladen en hij kan niet geruild worden voor en ander gezien de voorraad op is.
  Nu wilde ik mij hetzelfde toestel kopen online maar eerst wilde ik weten of je het toestel kan opladen via een Pouwer pack of de sigaretten lader?
  Ik wilde deze nl meenemen op reis maar ga niet altijd stroom hebben, vandaar mijn vraag.
  Mvg
  Kristel

  Reply
  1. 1.1

   Rob Van Eyken

   Beste Kristel

   Je kan de camera ook opladen met de sigarettenlader als je de juiste kabeltjes hebt (kabeltje dat in de camera past en usb-aansluiting). Je kan de camera ook opladen met bijvoorbeeld een mobiele noodlader zoals die van avanca (http://www.avancaproducts.com/nl/shop/avanca-favorieten/powerbar-pro-9000-mobiele-noodlader/ ).

   Mvg
   Rob

   ps. van de mobiele noodlader verschijnt er ook nog een review.

   Reply
   1. 1.1.1

    Ronald

    Hoi Rob, Ik heb de camera ook net aangeschaft. We zijn nu aan het testen maar het geluid ontbreekt bij het afspelen van de filmpjes. Wat doen wij verkeerd? gr, Ronald

    Reply
 2. 2

  marijn dronkert

  beste rob,

  ik zou deze camera wel willen kopen in plaats van 450 euro neerleggen voor een gopro.
  rede hier voor is zodat ik eerst kan kijken wat ik er allemaal mee kan en of ik het ook echt leuk vindt en of ik hem vaak ga gebruiken.

  mijn vraag is of je er ook een timelapse mee kan maken(een reeks foto’s om de zoveel minuten die je kan monteren in bewegend beeld)

  mvg
  Marijn Dronkert

  Reply
  1. 2.1

   Rob Van Eyken

   Beste Marijn

   Je kan met dit toestel geen timelapse hiermee maken. Je kan geen interval instellen zodat er een foto om de zoveel minuten genomen wordt.

   Mvg
   Rob

   Reply
   1. 2.1.1

    Hans Engel

    Ik heb voor een drone toepassing een Denver ACT 8030W aangeschaft. Prima toestel met time laps foto mogelijkheid.
    Jammer genoeg werkt dit deel weer niet als ik via wifi verbinding maak met een Tablet. Ook is er dan geen overige bediening meer beschikbaar. Je zou verwachten dat je foto’s kan maken met bediening op afstand via ook de Tablet. Nee dus alleen een zoeker beeld is mogelijk kennelijk.

    Reply
   2. 2.1.2

    Hans Engel

    Ik heb een accu lader gevonden die dat kan t.w. Pisen Quick Charsing HXL
    Model: TS-UCD029 Input 100-240V 0,15 A

    Reply
 3. 3

  marjan van der Hulst

  hallo,
  Heeft er ook iemand al ervaringen met deze camera onder water?
  Ik wilde over een paar dagen ermee gaan duiken.
  Tot maximaal 25 meter diepte.
  Bij mij blijft de teller ook op 999 staan in de fotostand, iemand ervaring mee?
  TIP!!! Het opladen van de batterij kan je ook gewoon via een kabeltje van de telefoonoplader van een Samsung!

  Met vriendelijke groet,
  Marjan

  Reply
  1. 3.1

   Rob Van Eyken

   Dag Marjan

   Zelf heb ik geen ervaring onder water. Bij aankoop krijg je een case voor de camera die wel tegen een spat water kan, maar ik vermoed dat die niet geschikt is om zo diep onder water te gaan.
   Bij mij blijft de teller van de fotostand ook op 999 staan. Hier moet je vrede met nemen vrees ik.
   Hartelijk bedankt voor de laadtip!

   Mvg
   Rob

   Reply
   1. 3.1.1

    Kees van Hillo

    Ik heb de camera gekocht om te gebruiken bij het duiken rond Aruba.
    Heb inmiddels diverse duiken gemaakt to over 20 meter diep.
    Camera doet het perfect, zeer tevreden met het resultaat.
    Koop je een gopro van €400, heb je inderdaad meer gebruiksgemak, de beelden verschillen niet veel. Voor onderwater moet je een lichtrood/oranje glaasje voor de lens monteren. De kleur rood wordt als eerste weg gefilterd door het water, moet bij alle camera’s. Moet ik dus nog aanschaffen. Kleur kan je zo op internet vinden. Ik wilde zo’n doorzichtig snoeppapiertje insluiten voor de lens, kijken hoe dat gaat. Ik heb op YouTube twee onderwaterfilmpjes gezet om te laten zien, een review. https://m.youtube.com/watch?v=lMP3GISatpw
    Ik heb €87 betaald en met een selfiestick van €10 bij Bart smid erbij voor onderwater ben ik zeer tevreden.

    Reply
    1. 3.1.1.1

     Rob Van Eyken

     Beste Kees

     Leuk om je positieve ervaringen met het toestel te horen.

     Bedankt voor jouw reactie.

     Mvg
     Rob

     Reply
    2. 3.1.1.2

     marjan van der Hulst

     Hallo Kees,

     Is het jou inmiddels al gelukt voor een filter te vinden om voor de lens te plaatsen?
     Ga binnenkort duiken in Egypte dus vandaar…
     Mooi filmpje trouwens met die pijlstaartrog erop.
     Klein minpuntje vind ik wel van de camera is dat je niet kan zien wat je aan het filmen / fotograferen bent.

     groet,
     Marjan

     Reply
     1. 3.1.1.2.1

      Willij

      Dag Rob en onderwatersporters.

      Ik heb het speeltje eergisteren bij de Praxis voor €47,20 gekocht (€59 -20%) Ik wil er wat onderwaterfilmpjes mee maken.
      Ik duik al heel lang en maak nu foto’s en soms een filmpje met mijn Canon IXUS 75.
      Wat iedere duiker dient te weten is dat de kleuren onder water in de volgorde van het kleurenspectrum verdwijnen. Het begint met rood dat al op ± 4 meter niet meer aanwezig is . Op grotere diepte , 20 m, is blauw.
      Daar helpt zelfs geen roodfilter meer. Meegenomen kunstlicht in de vorm van een flitser of videolamp is de enigste oplossing.

      Ik ben nu wat aan het experimenteren. Via de ,Linux, PC afspelen is geen probleem. Ook het laden via de PC en USB lader werkt ook goed. De koppeling via de Androit smartphone gaat oog goe maar om de filmpjes te bekijken moet ik ze wel dowloaden wat veel tijd kost. De instellingen via de smartphone lijken mij beperkt maar ben er mee bezig.

      Voordat ik er mee ga duiken ga ik het huis eerst afpersen zonder camera naar ± 40 m. Hij is waterdicht tot 55m volgens de gegevens.

      Tot nu toe leuk speelgoed voor weinig geld.

      Groeten.

    3. 3.1.1.3

     Lucie

     Hallo Kees,

     Nog altijd tevreden? Ik wou de Denver act 5030W kopen, specifiek om te duiken.
     Lijkt me niet handig om onder water bij te houden omdat je er niets aan kan bevestigen om bijvoorbeeld rond je pols te doen. Of hoe doe jij dat? Kan je de selfiestick er makkelijk aan bevestigen? Weet jij of je er een tweede batterij bij kan kopen?

     MVG

     Lucie

     Reply
   2. 3.1.2

    koos

    de teller blijft op 999 staan omdat er meer dan 1000 fotos op het kaartje kunnen.
    Zodra de kaart voller zal worden zal ook de teller terug gaan lopen.

    Reply
    1. 3.1.2.1

     Rob Van Eyken

     Dag Koos

     Bedankt voor deze nuttige informatie!

     Mvg
     Rob

     Reply
    2. 3.1.2.2

     marjan van der Hulst

     Koos,
     bedank voor deze info.
     Vind het jammer dat je dat niet gelijk in beeldk krijgt maar ja!!
     Praktijk zal het leren.

     MVG
     Marjan

     Reply
   3. 3.1.3

    willem

    Ik ben er mee op 26,6 meter diepte geweest.
    Is nog steeds waterdicht.

    Reply
  2. 3.2

   melanie

   ik heb zelf best vaak onderwater gefilmd je krijgt mooi beeld vind ik kan nu alleen al sinds januari niet onderwater filmen want me case is kapot gegaan. de oorzaak geen flauw idee.
   ik ben erg tevreden ermee. duiken kan er ook gewoon mee me nicht en neef hebben het ook gedaan.

   mvg
   melanie

   Reply
 4. 4

  Vivian

  Beste,

  Ik heb een denver action camera gekocht. Gewoon om eens te proberen. Helaas heb ik 3 stippen in beeld. Ben terug gegaan naar de winkel maar die kunnen mij helaas niet helpen. Meer mensen met dit probleem? Ook vroeg ik me af of de accessoires van Go Pro op de Denver te gebruiken zijn?

  Reply
  1. 4.1

   Rob Van Eyken

   Beste Vivian

   Spijtig om horen van de drie stippen en dat ze jou in de winkel niet kunnen verderhelpen. Zelf heb ik dit nog niet voorgehad.
   Wat betreft accessoire van GoPro, er zijn accessoires die compatibel zijn. Ik zou hier wel als raad geven: voorzichtigheid troef.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 5. 5

  Alexander

  Hallo allemaal,
  Ik heb deze camera nu een maand… En ben er best tevreden over, de kwaliteit van het filmen is goed, ook onder water, zelf kan de camera tot 55 meter onderwater nog filmen. Het geluid is bagger, erg slecht, maar ja hiervoor heb ik hem ook niet gekocht.
  Ook heb ik wel eens last van geen goede stabilisatie, dus erg druk beeld. Maar met gebruik van een van de standaarden is het een klein beetje te vermijden… Soms dan 🙂
  Ik ben nu op vakantie, hier hebben ze een erg mooi zwembad en daarbij komt deze camera goed van pas… Deze camera is gezien de kwaliteit en prijs erg aan te raden bij mensen die zo’n camera willen kopen

  Mvg Alexander

  Reply
  1. 5.1

   Rob Van Eyken

   Dag Alexander

   Bedankt voor je reactie en om je ervaringen met deze camera te delen. Dit is zeker waardevolle informatie!
   Van andere gebruikers hebben we ook gehoord dat de ervaringen onder water zeer positief zijn.

   Mvg
   Rob

   Reply
  2. 5.2

   Rob Van Eyken

   Hartelijk bedankt voor jouw positieve feedback Alexander!

   Reply
  3. 5.3

   Nick

   Werkt de camera onder water goed en kan die goed op laden

   Reply
   1. 5.3.1

    Rob Van Eyken

    Beste Nick

    Met opladen heb ik nog geen problemen gehad.
    Zelf heb ik de camera nog niet onder water getest, maar andere gebruikers zeggen dat die onder water goed werkt.

    Reply
 6. 6

  Wilco

  Hoi,

  Ik had mooie Canoying films gemaakt (dacht ik). Echter bleek bij thuiskomst dat er wel voor twee uur diverse bestandjes zijn gemaakt, maar onleesbaar.
  Dit is de zoveelste keer dat ie van de 10 opnamen er maar 1 opname goed maakt.

  Hij maakt van elke opnamen diverse .move bestanden aan, echter zijn veel bestanden niet te lezen. Dus veel gemaakte films zijn bij mij mislukt. Allerlei mediaplayers (VLC ed) en bestandomvormers hebben tot niets geleid. Het lijkt erop dat de firmware niet goed is.

  Heeft iemand hier ervaring mee of advies?

  gr
  Wilco

  Reply
  1. 6.1

   Rob Van Eyken

   Dag Wilco

   Dat is spijtig genoeg een teleurstellend resultaat voor jou. Dit probleem heb ik zelf nog niet ervaren.

   Misschien hebben andere gebruikers hier wel een antwoord op.

   Met vriendelijke groeten
   Rob

   Reply
   1. 6.1.1

    dd

    heb het zelfde probleem 🙁

    Reply
  2. 6.2

   Thijsje

   Dag Wilco,

   Ik heb hetzelfde probleem, van de 15 opnames kan ik er maar 5 afspelen.
   Heb jij inmiddels al een oplossing gevonden?

   Mvgr Thijs

   Reply
  3. 6.3

   Rob Van Eyken

   Dag Wilco

   Bedankt voor je reactie. Wat je hier beschrijft is betreurenswaardig. Zelf heb ik dit nog niet meegemaakt.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 7. 7

  Leon

  Is aan te geven hoe lang de batterij meegaat? m.a.w. hoe lang is de opnameduur?
  Alvast dank voor uw antwoord

  Reply
  1. 7.1

   Rogier

   Zie mijn reactie onderaan. Dit is afhankelijk van de wifi

   Reply
  2. 7.2

   Rob Van Eyken

   Beste Leon

   Hierop heb ik geen pasklaar antwoord. Rogier heeft hier al meer ervaing in.

   Reply
 8. 8

  Irene de raef

  Hallo rob, ik heb deze dus ook gekocht maar ik krijg geen contact met WiFi. Ik heb de app gedownload maar hij maakt geen contact. Weet jij of iemand wat ik moet doen?

  Groet,
  Irene

  Reply
  1. 8.1

   Rogier

   Als je de app download moet je nog wel eerst verbing maken met de wifi via je telefoon. Anders werkt de app niet

   Reply
 9. 9

  Theo

  Hallo,

  Is het mogelijk om de waterdichte case ook op een mount te zetten van gopro zodat je dingen als deze: http://www.gohero.nl/producten/accesoires/camrig/camrig-kite-line-mount-hero2/ ook kunt gebruiken

  Reply
  1. 9.1

   Rob Van Eyken

   Beste Theo

   Bedankt voor je vraag. Er zijn GoPro-accessoires die gebruikt kunnen worden bij de Denver, maar of dit compatiebel is dat weet ik niet.

   Reply
 10. 10

  Rogier

  Hoi Rob,

  Kun je me vertellen of het een echte 1080 is of een geupscalede 720? Ik zie namelijk in het middenvlak weinig verschil tussen beide.

  Overigens is wifi heel leuk maar is hij binnen 30min leeg. Door met de remote te werken kun je 2 uur filmen in high quality… Nadeel van de remote is wel dat de camera aan moet staan. Je kan hem wel op off zetten maar dan is hij uit en werkt de remote niet meer.

  Reply
  1. 10.1

   Rob Van Eyken

   Beste Rogier

   Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het een geupscaelde 720 is. Ik deel wel je mening dat je weinig tot geen verschil merkt.

   Reply
 11. 11

  Mitchell

  Ik heb deze camera van een paar vrienden voor mn verjaardag gekregen. Ik ga namelijk volgende week naar nieuw zeeland dus dit was wel leuk om mee te nemen. Alleen wilt hij niet opladen, ik heb het al op mn computer en gewoon in het stopcontact geprobeerd maar geen resultaat. Heeft iemand enig idee hoe of wat ik kan doen..?

  Reply
  1. 11.1

   Rob Van Eyken

   Dag Mitchell,

   Dat is natuurlijk geen fijn nieuws. Ik kan de camera ook nog opladen aan de sigarettenaansteker van mijn auto. Dat is uiteraard geen logische oplossing.

   Groetjes

   Reply
  2. 11.2

   willem

   Bij moet ik eerst aansluiten op usb, daarna springt de camera aan.
   Dan moet je hem uitschakelen en laadt hij op.(blauwe led brand dan)

   Reply
 12. 12

  Jolijn

  Elk jaar ga ik op wintersportvakantie, en zou de camera hier voor dus aan willen schaffen, ik had alleen de vraag, heeft iemand hier ervaring mee? Ik zit namelijk erg te twijfelen tussen deze camera en een gopro. Als de kwaliteit namelijk naar ervaring tegen valt, schaf ik een gopro aan.

  Reply
  1. 12.1

   Rob Van Eyken

   Dag Jolijn

   als je de camera goed kan stabiliseren vallen de beelden goed mee hoor. Natuurlijk is kwalitatief de GoPro top.

   Reply
 13. 13

  Manouk

  Ik heb de Denver action camera gekocht voor mijn vakanties naar Chersonissos en Kos, en is mij prima bevallen. €60 euro kostte de camera en ook al is de kwaliteit natuurlijk minder dan bij een gopro, ik heb er 2 hele leuke herinneringen aan over. Kijk hier voor de kwaliteit https://www.youtube.com/watch?v=hztkc-xOLjM&list=UUtyyS54uPIs2v5shXRPxbhA en https://www.youtube.com/watch?v=cM9Ve8j7s74&list=UUtyyS54uPIs2v5shXRPxbhA&index=2

  Reply
  1. 13.1

   Rob Van Eyken

   Mooie beelden Manouk.

   Reply
  2. 13.2

   Krientje

   Mooi, hoe heb je die compilatie gemaakt?

   Reply
 14. 14

  Melissa

  Dag Rob, ik denk er ook over deze camera te kopen, maar ik heb nog niemand iets zien schrijven over hoe je foto’s maakt. Daar bedoel ik niet de actie mee, maar voor zover ik kan zien is er geen scherm ofzo dat je kan zien wat je fotografeert of filmt. Hoe weet je wat je filmt als je geen smartphone hebt.

  Alvast bedankt !

  Reply
  1. 14.1

   Rob Van Eyken

   Hoi Melissa

   Klopt dat er niet veel over geschreven wordt. Er is ook geen scherm waarop je kan zien wat je fotografeert en/of filmt.
   Een andere optie (buiten de smartphone) is dat je het SD-kaartje eruit haalt en op de laptop/pc kijkt, maar dat is natuurlijk niet zo handig.

   Groetjes

   Reply
   1. 14.1.1

    Krientje

    Aan de achterzijde is er toch een schermpje? kan je daar niet zien wat je opneemt

    Reply
 15. 15

  Naud cooymans

  Kan de camera ook op gopro accories??? Dat zou wel tof zijn ben van plan om hem tekopen om tegebruiken bij het ijshockey

  Reply
  1. 15.1

   Rob Van Eyken

   Dag Naud

   Dit is beperkt. Op de GoPro selfiestick kan je de Denver monteren mits het juiste tussenstuk.

   Reply
 16. 16

  dikkehenk

  Denver Actioncam vrienden,
  Het blijkt dat sommige Denver Actioncam’s niet goed opladen. Bij mij was dat ook het geval. Als je de batterij (accu) eerst verwijdert, een USB kabeltje aansluit (camera – lader of laptop die aan staat) en dan de accu in het vakje stopt start de camera met laden (blauwe lampje brand). Vanaf dat moment moet ik voor het laden altijd het USB stekkertje een paar keer in het cameraatje stoppen voordat ‘ie begint te laden.

  Misschien helpt ’t bij anderen ook.

  Henk

  Reply
  1. 16.1

   Rob Van Eyken

   Bedankt voor de informatie Henk!

   Reply
 17. 17

  Stefan

  Leuke camera voor een leuke prijs,
  Als ik de camera een tijdje niet gebruikt dan krijg ik hem met geen mogenlijkheid meer aan. Ik ga er dan ook vanuit dat de accu leeg loopt als je hem niet gebruikt. Ik moet hem dus eerst weer aan de computer hangen om hem op te laden en dan doet hij het pas weer. Heeft iemand anders dit probleem ook of is dit normaal???

  verder heel te vrede erover

  Reply
  1. 17.1

   Marjan

   Hallo Stefan,
   Zelf heb ik gemerkt dat je hem gemakkeljk kan opladen met een oplader van en Samsung telefoon.
   Het leeglopen zonder te gebruiken is me nog niet opgevallen.
   Het blijft idd jammer dat je geen scherm hebt waar je op kan zien wat je fotografeert.
   Maar is wel een grappig cameraatje.

   Heb het vooral voor onderwater!

   Reply
   1. 17.1.1

    Rob Van Eyken

    Dag Marjan

    bedankt voor de nuttige info!

    Reply
   2. 17.1.2

    Ruud

    Hallo Marjan ik ben benieuwd hoe jij hem meeneemt onder water gewoon in je hand of heb je een idee om hem aan je vest te bevestigen. heb hem namelijk net aangeschaft voor het duiken omdat hij zo lekker kompact is.

    Reply
    1. 17.1.2.1

     Joost Leendertz

     Op advies van een collega duikster heb ik van PVC pijp een klein “stuurtje” gebogen en om de buis heb ik het hulpstuk geschroefd dat je normaal op je fietsstuur zet. Vergelijk Snake River Diving Tray Houder voor GoPro (van EUR 120!). Door de buis een lange veter gedaan en zo hangt de camera met twee muskatonhaken aan de D-ringen op mijn schouderbanden van mijn wing. Door het stuurtje kan ik de camera lekker stabiel voor me houden, en ook zo nu en dan weer los voor me laten hangen. En het geheel weegt nog geen 200 gram en kan dus mooi in de koffer mee naar het buitenland. Lekker low profile.

     Reply
     1. 17.1.2.1.1

      Kristof Verschueren

      Geweldig idee! Kunnen we het ergens bekijken?

  2. 17.2

   Rob Van Eyken

   Dag Stefan

   Dit heb ik nog niet gemerkt. Is natuurlijk niet zo handig dat je hem eerst terug aan je pc moet aansluiten.

   Groetjes

   Reply
 18. 18

  Ronald

  Zelfs onder een drone is deze perfect
  zie https://www.youtube.com/watch?v=L41Fh-kGTAo
  wel ff op HD zetten
  Ik heb deze ook gekocht, mijn vraag is of dat ik deze in de auto continue onder lading kan gebruiken, dus via de sigeretten aansteker onder stroom houden.
  Want er zit een zuignap bij voor de voorruit.

  Reply
 19. 19

  fun filmer

  Ik heb een rc auto, zou deze op mijn auto kunnen? Deze gaat harder dan 80 km per uur, zal het beeld dan slecht worden?

  Hoop op reactie!

  Reply
  1. 19.1

   Rob Van Eyken

   Dag fun filmer

   De camera kan zonder problemen meer dan 80 km per uur aan hoor. Een collega heeft de camera op zijn motor getest en hogere snelheden dan 80 km per uur halen deed hij zonder probleem.

   Reply
 20. 20

  Nicole Van Vliet

  Is de camera goed op een skihelm te bevestigen?
  Heeft iemand hier ervaring mee?

  Reply
 21. 21

  Harm

  Beste mensen,
  Mijn remote control doet het niet hebben meer mensen hier last van? Of een oplossing hiervoor?
  Mvg

  Reply
 22. 22

  Erwin

  Ik zie een hoop positieven en negatieve reacties maar ik lees heel weinig over de problemen met wifi .
  Bij mij valt regelmatig het beeld weg of word gestoord van het wifi als je camera bediend via je telefoon wat perfect werkt voor de rest.Hij is alleen heel snel leeg…..
  Vergeten de mensen de camera NIET UIT te zetten zodra je hem op wilt laden want in eerste instantie gaat deze aan gezien het rode lampje wat pas blauw word als je de camera uit zet en dan dus oplaad.

  Is er misschien een update voor het wifi verhaal

  Camera net 3 weken gebruikt op vakantie met veel beeld materiaal uit de auto als dashboard camera en goed tevreden over het resultaat niet te vergeten dat hij maar 6 tientjes was.

  Reply
  1. 22.1

   Rob Van Eyken

   Dag Erwin

   Bedankt voor je reactie. Fijn om horen dat je er plezier aan beleeft.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 23. 23

  liam

  beste rob,

  ik krijg deze action camera ook maar ik weet niet of ik er ook een sd kaartje erbij moet kopen.Ook doe ik motorcross en ik vraag me af of die daar tegen kan dat het beeld zo snel gaat, weet jij er misschien iets meer van af.

  groetjes liam

  Reply
  1. 23.1

   Gertrud

   Hallo,

   Wij hebben deze camera gisteren gekocht maar kunnen de SD-kaart er niet in klikken. Je voelt wel dat hij er goed in gaat, maar vervolgens klikt hij hem niet vast. Heeft iemand hier ervaring mee??

   Groetjes,

   Gertrud

   Reply
   1. 23.1.1

    Rob Van Eyken

    Dag Gertrud

    Bedankt voor je reactie. Bij mij gaat de SD-kaart er wel in, maar je moet geduldig zijn en het vergt soms fijn werk.

    Groetjes
    Rob

    Reply
  2. 23.2

   Rob Van Eyken

   Beste Liam

   je kan hier wel een SD-kaart met groter geheugen kopen. Zo kan je langere beelden maken.
   Of de camera de snelheid van de motorcross aankan weet ik niet. Als je de camera op je motor bevestigt zullen de beelden wel best hard schokken. Niet te vergelijken met bv. een GoPro.
   Een artikel dat ik je kan aanraden: http://www.bikerblog.be/goprogids/

   Groetjes
   Rob

   Reply
 24. 24

  corry langens

  Heeft iemand ervaring met montage van de camera Denver AC-5000W op een ski helm???
  Er zijn geen gaten in de helm om de bandjes door te steken.

  Reply
  1. 24.1

   rik

   Je hebt er ook de 3m stickers bij?
   De enige oplossing is dan deze sticker op je helm plakken! En daarmee kan je dan een gedeelte van de bevestiging op je helm zetten.

   Reply
  2. 24.2

   Rob Van Eyken

   Dag Corry

   klopt wat je zegt. Ik denk dat de tip van Rik het beste is dat je op dit moment kan doen.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 25. 25

  Anouk

  Hallo,

  Ik heb deze camera gekocht bij de bart smit,
  Maar ik kan geen foto’s via de camera maken want het icoontje camera komt niet in beeld, handleiding gelezen staat dat ik op het aan/uit knopje moet drukken maar nog steeds het film icoontje ik kan wel via de app foto’s en filmpjes makem maar niet alleen via de camera. Weet iemand hoe dit moet zoja wat?

  Met vriendelijke groet,

  Anouk Molenaar

  Reply
  1. 25.1

   Danté

   je moet meerde keren op het knopje aan/uit klikken als het goed is kan je dan wel foto’s maken en anders is hij denk ik kapot

   Reply
  2. 25.2

   Rob Van Eyken

   Dag Anouk

   Klopt wat Danté zegt. Je moet een aantal keer op het aan/uit knopje klikken.

   Hopelijk is het je gelukt!

   Groetjes
   Rob

   Reply
 26. 26

  Eric

  enig idee hoe ik de microsd kaart erin krijg ?
  Als ik hem erin duw klikt hij wel vast maar steekt nog voor meer dan de helft uit en ik krijg hem dan niet meer terug in de behuizing

  Reply
  1. 26.1

   Joost Leendertz

   Ik vond het ook wel even lastig om de kaart erin te krijgen. Uiteindelijk met veel liefde en geduld en zachtjes proberen lukte het. En klikte deze vast. Er half uitsteken is niet de bedoeling…

   Reply
  2. 26.2

   Gekke peter

   Beste Eric
   Probeer hem er anders heel voorzichtig met een puntje van je pen erin te duwen en anders kan je het ook nog wel proberen met een mes

   MVG Peter

   Reply
  3. 26.3

   Rob Van Eyken

   Beste Eric

   hopelijk is het je gelukt de kaart erin te krijgen.
   Dit is inderdaad niet altijd even makkelijk.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 27. 27

  Peter

  Ik ben op zoek naar de app voor de Denver AC5000w op een windows phone zoals de Nokia Lumia. Op deze telefoon log ik in met mijn Microsoft account en dan werkt Google play niet. Weet iemand waar en hoe ik deze kan downloaden?

  Reply
  1. 27.1

   Joost Leendertz

   Volgens de handleiding is er geen app voor Windows. Gezocht en ook niets gevonden. Helaas.

   Reply
  2. 27.2

   Rob Van Eyken

   Beste Peter

   Een app voor Windows heb ik ook nog niet gevonden. Een nadeel, ook voor mezelf omdat ik een Windowsphone heb.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 28. 28

  Joost Leendertz

  Heeft iemand ervaring met het koppelen van de camera via de USB-kabel aan een Windows PC? Ik had verwacht dat ik dan de SD-kaart zou kunnen uitlezen (en leegmaken) maar na koppeling van de camera wordt deze niet herkend als nieuw schijfstation. Iemand bij wie de camera wel als extra schijfstation verschijnt (dan doe ik namelijk iets fout)?

  Iedere keer de SD-kaart er uit halen leek me, ook gezien de reacties hier, geen fijn plan. Suggesties voor een alternatief om de filmpjes op mijn PC te krijgen?

  Reply
  1. 28.1

   Joost Leendertz

   Stom, antwoord al gevonden. Gewoon de camera aanzetten 🙂

   Reply
  2. 28.2

   Jan

   Bij mij kan werkt aansluiten op PC met de USB kabel prima. Krijg een extra harddisk erbij met maps: Dcim: 100Event, 100Video en 100Image. Kan video’s en foto’s prima uitlezen.

   Succes, Jan

   Reply
 29. 29

  Gekke peter

  Weet iemand misschien waar en voor hoeveel ik misschien voor de camera een hoofdband kan kopen ?

  MVG Peter

  Reply
  1. 29.1

   Rob Van Eyken

   Beste Peter

   Op de website http://www.miniinthebox.com staan heel wat hoofdbanden.

   Misschien staat hier wel iets tussen.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 30. 30

  Minerva

  Het film beeld is erg wazig goed kaart zit er wel in

  Reply
  1. 30.1

   Rob Van Eyken

   Dag Minerva

   Bedankt voor je reactie. Dit is uiteraard niet wat je wil, zelf heb ik dit probleem nog niet gehad.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 31. 31

  Sander

  Fantastisch, dat ding net gekocht maakte super makkelijk contact met I phone.
  Je kunt hem erg makkelijk bedienen via die app.

  Praktijk test over twee weken op de gletsjer maar alles werkt goed, natuurlijk geen gopro maar ook geen gopro prijs.
  Leuk speelgoed!

  Reply
  1. 31.1

   Rob Van Eyken

   Dag Sander

   bedankt voor jouw positieve reactie.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 32. 32

  wim

  Kan je het sd kaartje alleen fat 32 formatteren, of ook exfat
  en wat moet de klustergrootte zijn.
  als ik n stukje gefilmd heb en de cam stop dan kan ik vervolgens geen ander filmpje erbij zetten
  zie alleen het 1E filmpje via de software op mn iphone.

  Reply
  1. 32.1

   piet

   hallo Wim, kom net terug van een ski vakantie en heb liggen stoeien met deze camera. Ik kan alleen maar het laatste opgenomen filmpje terug zien. Alles wat er voor is opgenomen is verdwenen. Wie heeft hier de oplossing voor?

   Reply
   1. 32.1.1

    Rob

    Ik heb het zelfde probleem als Piet. Het laatste filmpje blijft staan, de rest is weg. Iemand al een oplossing?

    Reply
 33. 33

  yunus

  Hoi
  Ik heb gisteren de camera aangekocht. Heb deze al bovenwater getest is goed qua kwaliteit. Binnen enkele dagen zal ik deze ook onderwater testen.

  Heb wel 1vraagje. Kan de afstandsbediening mee onderwater? Ik heb het dan over een druk van 3bar tot 4bar (20-30m)
  Iemand al getest of weet hiervan? 🙂

  Reply
  1. 33.1

   Danté

   nee maar wil het wel graag weten heeft u het al geprobeerd ?

   Reply
  2. 33.2

   Rob Van Eyken

   Dag Yunus,

   bedankt voor je reactie. Heb je al ervaring met de afstandsbediening onder water?

   Groetjes
   Rob

   Reply
 34. 34

  Stephanie

  Hi Rob,

  bedankt voor je review.

  Ik heb deze camera 2e hands gekocht en nu zal ik het misschien wel te graag weer snel willen laten werken maar volgens de handleiding als ie aangesloten is op de PC (PCU) en er brand geen blauw lichtje, laad deze niet op. Ik heb hem zojuist via een PowerCube USB aangesloten (dus via het stopcontact). Zodra deze contact maakt gaat ie op “ON” en veranderd vervolgens in “CAR” als ik op de camera/video button drukt piept ie heel hard maar veranderd er niks.

  Op het schermpje staat: De batterij (met een streep erdoor, dit betekend vol volgens de handleiding dacht ik) er staat ook HI (van de resolutie) en daarboven een afgebeelde videocamera.

  Als ik de aan/uit knop 3 seconden ingedrukt houd gaat deze wel op “OFF” en als ik hem weer 3 seconden ingedrukt houd gaat deze weer “ON” maar blijft op “CAR” staan. Zodra ik hem van de stroom haal valt ie uit en gaat ie ook niet meer aan. Alleen via de stroom.

  Of ik doe iets fouts, of hij is stuk. Enig idee?

  p.S. WiFi knop reageert ook niet als ie aangesloten is.

  Mvg

  Reply
 35. 35

  Stephanie

  ik heb 2e hands de Denver AC-5000W action cam gekocht, de o-zo-bekende WiFi cam van de Kruidvat.
  Veel goede reviews over gelezen huppelepup maar ik krijg hem echt niet aan.

  Of ik doe iets fouts, of dat ding werkt niet goed.

  Als ik hem aansluit op de PC blijft ie op PCU staan waaruit ik via de handleiding begrijp dat ie niet opgeladen wordt. Nu via powercube USB ingeplugd en daar staat het batterij logo met een streep door, volgens de handleiding is dat deze vol is? En er staat CAR. Als ik de WiFi knop indruk gebeurt er niks en als ik de knop bovenop indruk piept ie voor een langere tijd maar veranderd er niks. Zodra ik hem van de stroom afhaal, valt ie uit en wilt ie ook niet aan. Aan de stroom kan ik hem wel ON/OFF doen.

  Iemand tips??

  Edit:
  In de handleiding staat ook dat deze een blauw lampje moet geven als de camera aan het opladen is, maar dat doet deze niet.

  Reply
  1. 35.1

   Rob Van Eyken

   Beste Stephanie

   Bedankt voor je reactie. Uiteraard is wat je beschrijft geen leuke zaak. Zelf heb ik dit probleem nog niet gehad. Ik kan de camera zelfs opladen via de sigarettenaansteker van de auto. Dit is uiteraard niet ideaal.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 36. 36

  Danté

  hoi,
  ik heb een vraag ik ga over een paar maanden naar Turkije en over 2 weken naar Oostenrijk om te snowboarden.
  Ik had bij deze camera een afstand bediening gekregen ik vroeg mij af of de afstandbediening ook onderwater kan en of hij dan ook werkt ?
  ik hoop dat iemand mij kan helpen
  Gr Danté

  Reply
  1. 36.1

   Rob Van Eyken

   Beste Danté

   Hierop heb ik niet meteen een antwoord. Andere gebruikers die op dit artikel hebben gereageerd hebben wel al ervaring met het gebruik van de camera onder water.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 37. 37

  Jos

  Hallo

  ook ik heb m.
  Klopt het dat de camera maar 1 filmpje per keer op kan nemen?
  Ik kan meerdere foto’s maken, maar als ik een filmpje maak dan schrijft hij deze over een eerder gemaakt filmpje heen.
  Moet ik dus na elk filmpje deze back uppen via de app op mijn telefoon?

  Reply
  1. 37.1

   Rob Van Eyken

   Beste Jos

   bedankt voor je reactie. Zelf kan ik meerdere filmpjes maken per keer. Ik moet dus geen back-up maken als ik één filmpje heb gemaakt.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 38. 38

  Rebecca

  Hoi

  Ik heb de Denver al een hele tijd geleden gekocht, omdat die toen in de aanbieding was bij de Kruidvat.
  Sinds die tijd heb ik hem ook nog niet echt gebruikt, want dat was toch nog niet nodig.
  Volgende week ga ik weg, en dan is de bedoeling dat die goed werkt.
  De kwaliteit is echter bagger. Erg wazig, als je de camera op je gezicht richt, is niet te zien wat voor gezichtsuitdrukking je hebt.
  Klopt het dat je voor de HD kwaliteit een micro SDHC kaart moet hebben? Dat die hierdoor wel in HD kan filmen, of in ieder geval beter dan wat het nu is.
  Wat zou een andere manier kunnen zijn om de kwaliteit te verbeteren?

  Groetjes

  Reply
  1. 38.1

   Kristof Verschueren

   Beste Rebecca, bedankt voor je reactie. Toch vreemd dat het beeld zo onscherp is. Ik vrees dat het niet met de kaart te maken heeft want een ‘te trage’ kaart loopt vast of stopt met de opname tijdens het filmen… Je kan altijd eens proberen. Meer info over kaarten kan je vinden op een andere tekst van mij: http://www.bikerblog.be/goprogids. Succes!

   Reply
 39. 39

  Cyriel Ghysels

  Ik heb een Denver action cam gekocht, doch deze is na een half uur plat (de batterij)
  Zijn er andere batterijen die langer meegaan, want je kan hem niet in laten steken tijdens het filmen, bijvoorbeeld als dachcam.
  Iemand een oplossing?

  Reply
  1. 39.1

   Rob Van Eyken

   Dag Cyriel,

   bedankt voor je reactie. Hierop heb ik niet meteen een antwoord. Misschien zijn er gebruikers die hier al een reactie geplaatst hebben die wel een antwoord kunnen bieden.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 40. 40

  luke verhoef

  Hallo, ik heb mijn oog laten vallen op de denver en de lenco 100 Blauw. Welke adviseerd u? Ik ga hem gebruiken voor op de brommer. Een vriend van me heeft de lenco 100 blauw ook maar als hij gaat mountainbiken zwemt het beeld ook.

  Groetjes,
  luke verhoef

  Reply
  1. 40.1

   Kristof Verschueren

   Dag Luke,
   Ik ken de Lenco 100 niet en kan me daar niet over uitspreken. Ik denk dat je je hiervoor best richt op ervaringen van gebruikers zoals die van je vriend. Misschien ben je ook iets met mijn andere tekst: http://www.bikerblog.be/goprogids
   Succes met je keuze.

   Kristof, bikerblog.be

   Reply
 41. 41

  luke verhoef

  Ik ben dus op zoek naar een camera tussen de 50/60euro. voor op de brommer dus trilt wel een beetje. het beeld kwaliteit hoeft niet t beste te zijn. camera moet ook mee naar italie op vakantie en dan onder water kunnen. Dus leek mij de denver (Rexxor bij kijkshop) wel een goede.

  Reply
  1. 41.1

   Rob Van Eyken

   Dag Luke

   De Denver kan hiervoor inderdaad een goede optie zijn. Hou wel in het achterhoofd dat het ideaal is voor fun-vakantiefilmpjes. Je kan deze kwaliteit niet vergelijken met een GoPro-camera.

   Groetjes
   Rob

   Reply
 42. 42

  Joost

  Als je het stukje van de verbinding voor de helm neemt heb je een tussenstuk voor gopro(dat met di eschroef zoals gopro)

  Reply
 43. 43

  Alexander

  Iemand al onderwaterfilters gevonden die met de denver te gebruiken zijn? Ik heb zelf de 8030.

  Reply
 44. 44

  Yoni

  hallo, ik ben in het bezit van de denver ac 5000w.

  Nou was ik benieuwd met welke gopro type deze vergelijkbaar is…
  Ik ben op miniinthebox aan het kijken voor accesoires. Zoals een borstharnas, waterdichte behuizing, stick, etc..

  Het lastige is dus welke te kiezen.

  groetjes

  Reply
 45. 45

  Frits 't Hart

  Weet iemand wat de “car mode” inhoudt?

  Reply
 46. 46

  Rianne

  Hallo, ik heb een Denver AC-5030W gekocht. Hij werkt prima natuurlijk niet te vergelijken met een gopro maar prijs kwaliteit is prima. 1 ding wat mij wel stoort is dat na het uitzetten van de camera hij niet meteen meer aan gaat, het duurt ongeveer 3 minuten voordat ik hem weer kan aanzetten. De batterij is helemaal vol en met opladen heb ik gewoon een blauw lampje.
  heeft iemand hier nog meer last van of moet ik terug naar de winkel?

  Reply
 47. 47

  Paul

  Ik heb een Denver AC-5030W gekocht in Kruidvat en ben hem nu aan het testen. Ik heb 2 vraagjes: Kan je bij een filmopname, de opname pauzeren en dan verder doen, zodat dit in hetzelfde bestandje komt? Als de camera in sleep-modus gaat, wat moet je doen om hem weer te laten ontwaken? Als ik op de aan/uit knop druk, gaat hij uit, en moet ik terug opstarten

  Reply
 48. 48

  Arno Claeys

  Beste,
  Kan iemand me zeggen hoelang ik hier maximaal aan 1stuk mee kan filmen?

  MVG

  Reply
  1. 48.1

   mjenthe

   na ongeveer 30 minuten gaat hij uit

   Reply
 49. 49

  Lieselot

  Beste

  Ik ben geïnformeerd door een collega over de denver 1080p die je bij Kruidvat kon kopen, zij was hier heel tevreden over, het enige nadeel die ze vermeldde was dat je je foto’s en filmpjes niet onmiddellijk kan bekijken op het scherm. Je kan dus niet zien of de foto die je net trok goed gelukt is. Klopt dit?
  Zoja: persoonlijk vind ik dit een zeer groot nadeel, aangezien ik graag zie of de foto gelukt is.
  Daarom ging ik op zoek naar een ander toestel die iets goedkoper is (€64.99): DENVER ACT-5002, zou u hier enige ervaring mee hebben of reviews weten, want deze vind ik niet meteen online.

  Alvast bedankt

  Reply
 50. 50

  Jan

  Beste,

  Ik heb geprobeerd om foto’s en filmpjes te bekijken op mijn telefoon en tablet. Foto’s gaan prima maar filmpjes krijg ik niet geopend, “video vieuwing not supported” krijg ik steeds te zien. Weet iemand hoe ik dit probleem kan aanpakken, heb de app van Symagix op tablet en telefoon staan.
  Alvast bedankt

  Reply
  1. 50.1

   10tje

   Ik krijg ook in de app: video streaming nog supported

   Reply
 51. 51

  Chiara nicque

  Hallo,

  In de uitleg staat “Niet het primaire doel van een actiecamera, maar je kan de Denver AC-5000w ook gebruiken als webcam. Plug de camera in, zet de camera op en Skype herkent het toestel als webcam. De kwaliteit voor webcam is meer dan goed genoeg.”

  Welke kabel moet ik hiervoor gebruiken? Is dit dezelfde kabel waarmee je oplaad?
  Iemand enig idee?

  Groetjes chiara

  Reply
 52. 52

  Ron

  Hallo, ik kwam hier terecht omdat ik op zoek was/ben naar een externe oplader voor een accu van een Denver AC-5000W MK2.
  Ik kan deze nergens vinden op het net, dus een vraag of deze er wel zijn en of de accu buiten de cam is op te laden?? Is makkelijk dat ik een accu kan gebruiken en de andere laden.

  Reply

Laat een antwoord

© 2012 - 2015 Lookit